Off Road Rendezvények – 4x4 Programok

2021 is úgy kezdődött a Covid helyzet miatt, ahogy sajnos a 2020-as év befejeződött. Reméljük hamarosan visszaáll a már jól megszokott terepjárós élet, a régi kerékvágásba.

Az oda vezető út pedig, reméljük kellően saras, dagonyás, emelkedőktől, siratófalaktól sem mentes lesz, ahogy azt szeretjük. Nem lehet olyan világjárvány, ami kiöli a terepjárós életérzést, azokból, akik ebbe már úgy igazán bele kóstoltak.

Természetesen 2021-ben is, az erre speciálisan kialakított katlanokban, dagonyákban, sirató falakon, és az oda vezető úttalan - utakon is várnak benneteket a szervezők, hogy végre olyat tudjatok csapatni, mint a 2020-as év, és a Covid helyzet előtt. Mindent meg fognak tenni az off road rendezvények szervezői, hogy olyan fesztiválokon tudjatok részt venni, mint a korábbi években. A versenyek szervezői, már most azon dolgoznak, hogy a korábbi versenyhelyszíneken, amiket már jól ismertek, igazi adrenalin bombákat kapjatok.

Babod: http://babod.hu/

Béren: https://dagonyaextremfesztival.hu/

Cserszegtomaj: https://balatonoffroad.hu/

2021-től Karancskeszi, Öskü, Gyenesdiás is újra felkerül az off road térképére, hogy dübörögjenek a lóerők, szabadjára tudd engedni magad, és ledobd a hétköznapi gátlásokat, fáradtságot. Az ilyen adrenalin bomba fesztiválokon a programokat úgy állítják össze, hogy a résztvevőknek, és a nézőknek is egyaránt örök élményt nyújtson, és bekerüljön a 2022-es, 2023-as évek naptárjába is.

Az off road fesztiválokon már több éve jól bevezetett programokkal várják az érdeklődőket. Sárgyorsulás, dagonyázás, siratófal meghódítás, húzó show, és még sorolhatnánk számtalan lehetőséget, amik közül válogatni tud, kicsi, nagy, extrém gondolkodású versenyző, vagy néző egyaránt. Szinte biztos, hogy új kihívásokkal, eseményekkel, is találkozhat minden off road, vagy 4x4 imádó a 2021-es évtől újra induló szezonban, ahogy a Covid járványügyi intézkedések engedik. Remélhetőleg a már megszokott törzs csapatokon, baráti társaságokon kívül, új arcokkal is bővülni fognak, a dagonyák, siratófalak, off road versenyek szerelmesei, résztvevői.

 

Suzuki Samurai Találkozó - Velence

suzuki_samurai_találkozó_-_fesztivál.jpg

2021 március 14.-én

Suzuki Samurai találkozót szervezünk, a Fejér megyei Velencei tó mellé. Egy beszélgetős tó körüli autózáshoz várunk mindenkit szeretettel. Velencén, az M7 feletti parkolóban, 10 órától. Dél körül elindulnánk egy 28 km-es tó kerülő túrára, programra. A vissza vezető úton, útba ejtjük a kilátót, ahol iszunk egy jó kávét.

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

 

Off Road Majális Bér

off_road_majális_bér.jpg

2021 május 14 - 16

Off Road Majális Béren. Gyertek „majálisozzunk” együtt a dagonyában. 

A hatályos járványügyi szabályok betartásával.

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

 

34. Babod Off Road – Európa legnagyobb Off Road fesztivál

babod_off_road_fesztival.jpg

2021. június 10-13

A törzs látogatók, résztvevők már tudják miről szól a babodi őrület, hiszen Ők pontosan tudják, hogy az idei lesz a 34. off road fesztivál. Viszont, akik a 2021-es babodi fesztivált, először tervezik be programjukba, azok sem fognak csalódni. Több mint 1000 terepjáró, több ezer ember, fellépők, látnivalók, étel, ital, és persze por, vagy sár. Utóbbinak jobban örülne mindenki a megfelelő időben.

A Balaton felől érkezők, a babodi benzinkút előtt, a bal oldalon láthatják Somogybabod dimbes-dombos részét, ahol 34 éve dagonyázhat, versenyezhet, kikapcsolódhat, minden kicsi, nagy, idős, fiatal. A nyár derekán, kint a szabadban, gyere, és hozd a szokásos formát, vagy mutasd meg a „babodi” stílust. Tanulj, szerezz tapasztalatot, és vigyázz a környezetedre.

A szervezők a Covid helyzetre való tekintettel, és a járványügyi jogszabályok betartását figyelembe véve, a változás jogát fenntartják!

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

 

Budapest Off Road Fesztivál - Off Road Fesztivál 2021

off_road_fesztival_budapest.jpg

2021.07.02-04.

Piliscséven 2021-es évben, megrendezésre kerül, a következő budapesti off road fesztivál. Várunk mindenkit szeretettel.

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

 

Dagonya Fesztivál Bér 2021

dagonya_fesztivál_bér_2021.jpg

2021.07.08-11.

Bukósisakot FEL!

Igen, 2021-ben is lesz dagonya fesztivál Béren. Természetesen az aktuális járványügyi szabályok betartásával. Reméljük, hogy addigra szabadon, korlátok nélkül tudjuk lebonyolítani a szokásos off road fesztivált. Keressetek bennünket a Facebook-on, a weben. A dagonya fesztivál további programjairól, később kaptok infót. Addig is, vírusmentes csapatást mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Forrás: a rendezvény Facebook oldala

Off Road Versenynaptár 2021

2021.03.05 – 06. VIII. Nimsz Zoltán Emlék Trophy – Hosszúhetény

2021.03.26 – 28. AMTS – Off Road Show – Budapest Hungexpo

2021.04.30 – 01. I. Futam Bács Trophy Bajnokság – Kecel

2021.05.15 – 16. I. Futam 4x4 Triál Bajnokság MTTE – egyeztetés alatt

2021.05.28 – 29. II.Futam Bács Trophy Bajnokság – Soltvadkert

2021.06.10 – 13. Babod Off Road Fesztivál – Somogybabod

2021.06.25 – 26. III. Futam Bács Trophy – Kalocsa

2021.07.02 – 04. Tőkési Ág Trophy - Szlovákia

2021.07.03 – 04. II. Futam 4x4 Triál Bajnokság MTTE – Pusztaederics

2021.07.23 – 24. IV. Futam Bács Trophy Bajnokság – Kecel

2021.08.07 – 08. Triál EB – Szlovákia

2021.08.13 – 14. V. Futam Bács Trophy Bajnokság – Pirtó

2021.09.10 – 11. VI. Futam Bács Trophy Bajnokság – Himesháza

2021.09.18 – 19. III. Futam 4x4 Triál Bajnokság MTTE – Kereki

2021.10.16 – 17. IV. Futam 4x4 Triál Bajnokság MTTE – Tilaj

2019-ben is megrendezésre kerül Európa legnagyobb terepjárós fesztiválja! Szerdától indulnak a terepjárós programok és már csütörtökön koncertekkel, dübörgő bulisátorral várunk minden offroad rajongót. Nagy újdonság, hogy a korábbiakhoz képest több külföldi klub és egyesület jelezte részvételi szándékát, így színesebb lesz a mezőny. Ne feledd, 2019. június 6. – 2019. június 9. Somogybabod

 

Nemzetközi Offroad Fesztivál!

Off-Road fesztivál – terepjáró-autós találkozó

Somogybabod, 2019. június 6. – 2019. június 9.

Tartalmában és külsőségeiben is megújul a Nemzetközi Terepjáró Fesztivál.
Új időpont: ezentúl NEM Pünkösdkor kerül megrendezésre, hanem minden évben azon a júniusi hétvégén, ami legközelebb van 06.10.-hez Új név: BABOD OFF ROAD 
Bővülő helyszín: A gyorsforgalmi építésének köszönhetően alakul a terület. Hosszú egyeztetéseket követően bővöl a trophy útvonala is. Több program és több versenyszámés még sok egyéb, amiről folyamatosan tájékoztatunk Benneteket. Tartsatok ki! Már nincs olyan messze

Idén is megrendezik az Off-Road fesztivált Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is részt vesznek a megmérettetésen. A 4 napos fesztiválon izgalmas programok várják az off-road szerelmeseit. Sárban dagonyázás és monstrum járművek is szereplői lesznek az őrületes show-nak. A fesztivált mindazoknak ajánljuk, akik imádják a monstrum járműveket és a sárban való dagonyát. Érdemes az eseményre csoportosan megvásárolni a 3 napos jegyeket, hiszen a szervezők ilyen esetekben igen jelentős kedvezményeket biztosítanak. „Az út vége csupán kezedet” szlogenű rendezvény már több éve több ezer látogatót vonz, hiszen itt semmi sem tiltott, mindenki addig merül el a sárban, ameddig csak akar. A sárban pancsolás igazi önfeledt hangulatot eredményezett eddig is a megelőző fesztiválokon. Ez tipikusan olyan rendezvény, ahol bátran elengedhetjük magunkat, senki nem fogja az öltözetünket vizslatni, mert itt mindenkit csak a mértéktelen sártenger vonz. A regisztrációk után 4 napon keresztül bárki elindulhat az off-road versenyek bármelyikén. Azok a látogatók, akik terepjáró nélkül érkeztek a második napon lehetőséget kapnak arra, hogy beüljenek a terepjárókba és felfedezzék a különböző pályákat. A katlanba a versenyzők várják a vendégeket. A monstrumokba ülve megismerkedhetünk a híres babodi hullámvasúttal és a siratófalakkal is. Érdemes ezen a programon részt venni, hiszen így teljesen átélhetjük a versenyzőkkel együtt a dagonyás terep adta örömöket.

Nagy vasak, hatalmas sár és egy csomó jó arc.

Off-Road fesztivál - terepjáró-autós találkozó 2021 Somogybabod

A rendezvényre a Balatonlellei vasútállomásról a szervezők biztosítják a buszos közlekedést és a helyszínre érkezve azoknak, akik több napon át is részt vesznek a fesztiválon, lehetőség nyílik a kempingben a szállások elfoglalására. Akik ennyire nem szeretnék beleélni magukat hely szellemébe azoknak számtalan egyéb szálláslehetőség is biztosított a helyiek vendégszeretetével ölelve.